FINQUESLes finques que formem part de Xarxa Pagesa som les següents. Clicant sobre el nom de la finca veuràs una petita descripció. Clicant sobre la web t'envia a la pàgina de cada finca.

Alt Empordà

Vessana (CCPAE: CT/3192/P) - Castelló d'Empúries - www.vessana.com
Can Falgàs (CCPAE: CT/1566/PE) - Torroella de Fluvià - canfalgas.blogspot.com
Mas Galceran (CCPAE: CT/2614/P) - Sant Miquel de Fluvià - www.masgalceran.cat

Baix Empordà

La Coromina (CCPAE: CT/1853/P) - Albons - www.lacoromina.cat
Can Bosc del Baró (CCPAE: CT/1069/P) - Foixà

Garrotxa

L'Empedrat (CCPAE: CT/3173/P) - Tortellà - empedrat.wordpress.com

Gironès

La Feixa d'en Feliu (CCPAE: CT/3775/P) - Bescanó - www.lafeixadenfeliu.com

 Alt Empordà

Vessana (CT/3192/P) - Castelló d'Empúries - www.vessana.com
Cultivant agroecologia des del 2003. Som una experiència agrària familiar de 2 ha. d'horta i fruiters. Situats al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, regats pel rec del Molí i envoltats de cledes i camps empordanesos. Apostem per un model d'agricultura diferent, aprofitant al màxim els recursos locals. Establim rotacions, combinem diferents famílies hortícoles, preservem varietats locals, defugim de transgènics. Practiquem la proximitat amb aquells que s'interessen pel que fem i oferint un espai on reconèixer allò que mengem. En definitiva, un model agroecològic en contacte directe amb el consumidor. un model digne i just tant per al pagès com per al consumidor.
Torna a dalt.

Can Falgàs (CT/1566/PE) - Torroella de Fluvià - canfalgas.blogspot.com
Bio Espai Terres de Can Falgàs som una empresa familiar formada per tres generacions, ubicada al poble de Torroella de Fluvià (Alt Empordà). Apostant per productes d'alta qualitat i pel respecte pel medi ambient, vam donar un gir a la nostra producció fent-la 100% ecològica. Creiem en la necessitat d'anar més enllà amb la nostra feina, poder menjar productes que realment ens nodreixin i posar el nostre granet de sorra per millorar aquesta nostra estimada terra per deixar un futur una mica millor als nostres fills. Apostem pels productes de proximitat, de qualitat i per la vida digna del camp.
Torna a dalt.

Mas Galceran (CT/2614/P) - Sant Miquel de Fluvià - www.masgalceran.cat
El Mas Galceran, datat del 1609, està situat al municipi de Sant Miquel de Fluvià. La seva situació privilegiada, entre una zona forestal i una de fluvial, conforma un entorn de gran diversitat biològica. Aprofitant aquestes característiques, al 2011 en va sorgir Mas Galceran SCP, una empresa familiar que treballa 4,5 ha d'horta ecològica. El nostre objectiu és la producció d'hortalisses cercant la màxima qualitat del producte final, tot mantenint unes pràctiques respectuoses amb la terra que treballem i l'entorn que ens envolta. Apostem per un producte de proximitat cultivat a l'Empordà i consumit aquí i a les comarques properes.
Torna a dalt.

Baix Empordà

La Coromina (CT/1853/P) - Albons - www.lacoromina.cat
La Coromina és una finca de 7 ha. situada a Albons, al bell mig de l'Empordà, on hi vivim la Teresa i en Joan. Per a nosaltres, la nostra activitat, més que una feina és una manera de viure, fonamentada en el respecte als demés i en la conservació del nostre entorn. Per aquesta raó, seguim els principis de l'agroecologia, que van molt més enllà de cultivar la terra sense contaminar-la. Per aconseguir que els nostres productes us arribin amb la màxima qualitat possible, us els oferim mitjançant el repartiment de cistelles, la parada al mercat de "La Plaça del Lleó" (Girona) i, ara, amb aquesta nova iniciativa de repartiment a botigues.
Torna a dalt.

Can Bosc del Baró (CT/1069/P) - Foixà
Can Bosc del Baró és una finca situada al municipi de Foixà, just on el riu Ter desemboca a l'Empordà. El pas de 3 generacions l'ha fet evolucionar cap a l'agricultura ecològica. Ens hem anat especialitzant en alguns cultius específics per donar cobertura a altres companys que fan mercats i cistelles. Ells són la base de la nostra comercialització així com l'assortiment a botigues ecològiques.

Garrotxa

L'Empedrat (CT/3173/P) - Tortellà - empedrat.wordpress.com
L'Empedrat som l'Anna Sirvent i el Marc Rabascall de Can Gustí de Sales de Llierca. Cultivem cap a 2 ha. d'horta ecològica a Tortellà, envoltats de les muntanyes i boscos de l'Alta Garrotxa, on fem horta variada a l'aire lliure i en hivernacle des de fa 10 anys. Venem els nostres productes als mercats de la comarca, a domicili, a cooperatives de consumidors i a peu de finca.
Torna a dalt.

Gironès

La Feixa d'en Feliu (CT/3775/P) - Bescanó - www.lafeixadenfeliu.com
La Feixa d'en Feliu és una finca de 2,5 ha. situada al Pla de Trullàs (Bescanó). La nostra especialitat és el cultiu d'enciam i bleda en continu als nostres hivernacles. Realitzem la recollida sota comanda, per garantir el màxim de frescor i qualitat. Entre els nostres cultius de temporada destaquem la tomata, ceba tendra, cogombre i pebrot. Els nostres valors són l'honestedat, la professionalitat i el respecte pels clients, proveïdors i entorn. Formem part d'aquest projectes amb la il·lusió de col·laborar amb altres pagesos gironins i amb botigues locals per fer arribar el nostre producte al territori.
Torna a dalt.


Xarxa Pagesa Copyright 2020; info@xarxapagesa.cat